1ste All-Round Game 2015

2015 All Round Sport Toernooi

Al 30 jaar organiseert stichting Chinese sportfederatie Nederland (SCSN) de Chinese sportmanifestatie. Ieder jaar kunnen sporters in hun eigen sportdiscipline (voetbal, basketbal, badminton en tafeltennis) hun talenten laten zien. Maar hoe goed zijn de sporters in andere sportdisciplines? Kan de badmintonner ook een assist geven op het basketveld? Heeft de voetballer iets aan zijn snelheid met een tafeltennisbatje?
Om dat te testen had de SCSN op 30 mei 2015 voor het eerst ‘The All-Round Game’ georganiseerd. Locatie Sportcentrum Caland. Teams zouden met elkaar strijden in alle vier de disciplines, waarbij het team dat in alle vier de disciplines de meeste punten haalt, wint ‘The Allround Game’.
In totaal deden er zeven teams mee aan onze eerste All Round Game.

Winnaar van de Eerste All-Round Game was team Friendship, maar uiteindelijk waren iedereen winnaars omdat het een ontzettend gezellige dag was geweest.

Volg ons Facebook voor nog meer foto’s en video van die dag.