Discovery Trip to China For Eminent Young Overseas Chinese

Discovery Trip Eminent Young Chinese Opening Convention Beijing

De Chinese Sportfederatie was dit jaar uitgenodigd om deel te nemen aan de “10e Discovery Trip to China for Eminent Young Overseas Chinese” (第十届世界华裔杰出青年华夏行), een tour van een week georganiseerd door de Chinese overheid. De Chinese overheid wilt met behulp van deze tour de overzeese Chinezen kennis laten maken met het Chinese cultuur, maatschappij en de economiche ontwikkelingen. Tenslotte willen ze de onderlinge band tussen China en de overzeese Chinezen versterken.
In totaal deden er zo een 500 overzeese Chinezen van de hele wereld mee aan deze “Discovery Trip to China”.
De Trip to China is verdeeld de deelnemers in 7 verschillende routes, waarbij ze na 5 dagen allemaal in Beijing eindigen voor een 2-daagse conventie. De Chinese Sporfederatie nam deel aan de populaire Shanghai-Zhejiang route.

Al met al was het een onvergetelijke trip, waar je inderdaad veel nieuwe interessante vrienden leert kennen.

Gaan naar onze facebook voor een uitgebreide foto-impressie.