Join the Table

Tafeltennis is dé Aziatische sport. Daarom is Join the Table speciaal voor iedereen met Aziatische roots of een andere verbondenheid met landen als China, Japan, Zuid-Korea, Hong Kong en Singapore! Met Join the Table kun je in Nederland je favoriete sport beoefenen én bekijken. In het menu kun je vinden waar een tafeltennisclub in de buurt is. Daarnaast is alle informatie ook beschikbaar in het Chinees (中文版).

De WK Tafeltennis in Nederland

Alle Chinese en andere Aziatische tafeltennistoppers zijn van 8 tot en met 15 mei in Nederland bij de Wereldkampioenschappen Tafeltennis 2011 in Ahoy in Rotterdam. Daar spelen zij tegen toppers uit 140 andere landen om de wereldtitels tafeltennis in het enkelspel, dubbelspel en gemengd dubbelspel. Dat mag je natuurlijk niet missen als je tafeltennisliefhebber bent. Daarvoor organiseert Join the Table de China Ping Pong Experience op zaterdag 14 mei! Dit evenement betekent zélf tafeltennissen, een meet & greet met de Chinese selectie (!) en natuurlijk de topwedstrijden kijken. Lees meer.

Waarom kiest de NTTB voor Aziaten?

Aziaten hebben een sterke verbinding met tafeltennis. Niet alleen door de dominantie van de Chinese spelers, maar ook door de beleving van de sport door publiek en de impact op de samenleving. Niet alleen in China, maar ook landen als Zuid-Korea, Japan, Hong Kong en Singapore zien tafeltennis als één van de belangrijkste nationale sporten. Op TV kijken honderden miljoenen (live) naar evenementen zoals de WK in Rotterdam.

De NTTB wil de Aziatische gemeenschap in Nederland (circa 100.000 mensen) dan ook van harte uitnodigen om hun favoriete sport te gaan beoefenen.

Be the first to comment on "Join the Table"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*