29ste Chinese Sportmanifestatie: Zaterdag 26 oktober 201329th Chinese Sport Tournament: Saturday October 26th 2013第二十九屆全荷華人體育運動會29ste Chinese Sportmanifestatie: Zaterdag 26 oktober 2013

29ste Chinese Sportmanifestatie 2013Schrijf je nu in voor zaalvoetbal, tafeltennis, basketbal of badminton

For the 29th Chinese Sport Tournament is going to held on 26th october of 2013. The tournament will be held in two locations in Amsterdam: Sporthallen Zuid and Sportcentrum Caland

De 29ste Chinese Sportmanifestatie

Datum: Zaterdag 26 oktober 2013 Locaties:  Sporthallen Zuid en Sportcentrum Caland in Amsterdam De vakantie is voor de meesten alweer voorbij. Het is weer tijd om volop te sporten! Ook dit jaar organiseert de Chinese Sportfederatie het jaarlijkse Chinese sportmanifestatie. Dit jaar wordt het gehouden op zaterdag 26 oktober. Hou deze datum vrij en beleef de 29ste Sportmanifestatie in Sporthallen Zuid en Sportcentrum Caland De inschrijvingen zijn al begonnen en hopelijk vinden jullie het leuk om weer mee te doen. Net als voorgaande jaren kan men dit jaar weer inschrijven voor de volgende onderdelen: Badminton Basketbal Tafeltennis Zaalvoetbal Mis het niet en neem je vrienden en supporters mee voor een leuke sportdag.


第二十九屆全荷華人體育運動會